Test

darkmirrorhere






hhhej .
just nu sitter emma och sjunger , amanda och linn lyssnr , jag skriver vi kollar idol .
förut åt vi sallad , jag har ångest .
känns som jag vill gråta nu .
jag är så ledsen jag känner att det ska bli en jobbig natt med klar vakna ögon , med ett svart täcke över rummet .




mörker ångest och ensamhet , fasa sorg och orohet .



i morgon ska jag till jönköping .



pusshej

frihet





hhhej
i dag har jag varit knäpp , ska berätta , i morse vägde dom mej hade inte gått upp i vikt , och sen kom frukosten då det skulle blivit fil med flingor med det likna mer som fil+äpplejuice+ flingor sen jag fick ångest attack och hälde juicen över hela tallriken , sprang till toan och grät , och försökte strypa mej själv och sa att om ni lägger in mej på psykriatin tar jag livet av mej , så nu har vi pratat om det här och jag ska inte till psykriatin jag vill hem , så nu blir det att jag ska försöka äta i skolan , + att behålla det , och att jag har bestämmt att högst så mkt jag väger nu får ag ligga på och det kommer att hålla om jag äter bra .
så nu är jag glad och duktig och jag ska hem i dag , i kväll emma kväll med familjen i morgon träffa emma se film , och så är det ju hallowin i morgon , nu är jag glad att få träffa alla i gän .



välkommen hem ? ;DDD



pusshej

fat or thin ?





ja det var frågan , och svaret då ?
i dag har jag kännt mej fet , jag har ätit och spytt hemma åt jag mkt och spydde mkt , i morse åt jag normalt spydde lite , och efter frukost blev det att inte sitta på en timme fick gå runt i mitt rum upphopp situps och löpning ...
va hemma en stund träffa ville bada honnom färga håret brun rött och sen skärde jag pumpa med sysster .
i bilen hit grät jag för jag är så rädd att jag gått upp ett kilo inte för ett kilo hit och dit syns med endå , jag har fått mer färg i ansiktet och magen är som ett barn i afrika lika uppsvälld , jag har fan inte kunnat kissa eller ajsa på 1,5 dagar så min mage har inte tömts så då väger jag nog lite mer i morgon av all vätska , väger ni mer på kvällen också efter som allt ligger i magen då ? jag är så rädd för sånt där ...
jag vill inte till psyk men nu måste jag , dom sätter ju sond i mej om jag inte äter upp maten så det är vell bara att gilla läget antar jag ? tror ni att man ser skilnad om man väger 1 kilo mer eller mindre ? , jag vill veta kommentera !¨
men ett + på att dom minskat droppen en hel del , fast då är det ju bara mitt ansvar att klara att stoppa i mej lite mat också .
i morgon ska jag få potatis fisk och kal sås till lunch , fisk är fettsnålt bra på det och samma med potatisen , och saften här .
kommer till att jag skriver lite mer i dag för att detta är sista kvällen jag kommer skriva på ett tag , för på psykriatin får jag inte stta vid datan .
jag ska berätta lite om hur en vardag på psykriatin ser ut kolla här
man vaknar äter frukost vilar 1 timme gör något med sköterskan , och samma med alla måltider får man vila en timme efter ingen toa på en timme efter maten eller ngt låst dörr ut från entern , man får inte gå ut ensamm pgr av att jag störs av mordstankar ;ooo .
vägnaíng en gång i veckan .
ingen tv på rum samma datan , inte telefon ingen mobil . jag sitter inne .
jag kommer inte göra så att jag kommer gå upp högst ett kilo det är dom , jag kommer kanske väga 40,5 när dom släpper mej och då är jag fortfarande lika liten som nu , dom säger att dom inte kommer se ngn skilnad för att då kommer jag se ut som en tjej på 9 år om jag väger 40,5 nu väger jag 39 , och har storlek som är från 9-10 Y , aja snyggt ju , thihihi tar inget på allvar fattar inte deras ord tror jag bara för stunden , jag är rädd om alla ser att jag blivit större när jag kommer tillbacka men det är för jag har andra klder nu och inte legging och som där träningsoverall , jag har JEANS nu .
jag tror inte man kommer se ngn skilnad på min kropp bara färgen , men färg väger 0 kg .
aja tjatig ?
nu kommer vi till nästa punkt .
när jag kommer ut från psykriatin ska jag hitta på ngt kul hemma hos mej , vill att så många som möjligt kommer så om ni vill komma så skriv det på kommentar eller på msn eller bilddagbken , jag gör räk och kykling och skink sallad för jag gillar skinny food . så måste veta vilka som kommer så jag vet vad jag ska köpa hem ch sådär .
jag vill att ni ska se den svarta damen bakom spegeln som bara jag ser och förstår , drömde om henne i natt jag var hos en av mina kompisar säger inte vem men då åt jag där och hennes familj också alla hennes syskon och allt sen hade jag ätit upp sprang till toan hennes pappa ropa mikala din mamma sa att vi skulle kolla så du inte spyr men jag fortsatte att springa och ín på toa låste dörren så kom anorexi monstret , och flög in i munen ner i halsen tryckte på syp refleksen , jag spydde som en idiot , efter sa hon kolla hur du ser ut mikaela du är fet ful och så jävla äklig , förstår du inte att du ser rätt försök inte med något annat att du skulle vara smal nu , för det är du inte , kom i håg det .
den känslan får jag stå ut med dag ut och dag in förstår ni nu hur jag kämpar och mår fysikt och psykist , tänk att få dom orden kastade i ansiktet jämt .
men orden och kärleken och omtanken ni ger mej den betyder i stort sätt mest för jag älskar er .




pusshej !

foodbook





hej
i morse fick jag en dubbel macka med gurka + ost i och ett glas blandsaft + oboy , jag vet inte ska jag gråta eller ska jag spy ?
varför räker inte en måltid per dag ? varför måste man ha frukost mellanmål lunch mellanmål middag kvällsmål ?
ufff tankar tankar tankar ...
fas på torsdag permision ;DDD och jönköping på lördag jaaa .
sitter ont i svanskotan som vanligt ...
juste min mage är som ett afrika barn , jag är uppsväld och gasig och hård , det gör ont .
tänker på vad jag ska göra på fredag men jag tror det blir mys med ville , söta lilla ville .
när min bror och syster och kusin och min andra bror kom i helgen så sa dom att mina ben är som trådar ?
jag har ju köpt nya jeans jag hadde på mej visst dom sitter lite stort men inte jätte , och det är ju änd st 25 " .
aja som ellinor sa sköterska , du mikaela ska äta med gott samvete och tänka det här behöver jag för att må bra och min kropp ska fungera , sen sa hon att jag var värld mkt mer än det , och att jag inte alls behöver ångra ngt inte ens om jag å en pizza ? ;ooo , omg hur ska jag klara att tänka så ?
gunhilld från ÄS enheen kommer och hälsar på och vi ska förbereda inför psykriatin , hoppas jag får pemision det är inte helt säkert för dom kom in precis och sa att jag kan få flyttas direkt till psykriatin .
nu ska jag inte skriva mer .
pusshej

...





hej jag är tjock .



i dag fick jag börja äta fast föda , tarmen har ju vilat två veckor , FAST smörgåsar och i morgon mat , fan vad tjock jag är .
jag är så äkligt tjock .
aja i dag har jag varit på marieberg (igen) allt detta har jag köpt på två veckor :
hund 6000 kr mamma betala
tvål 19,0
nagellack 25
hårband 11
jeans 498,90
tröja 150
skor 199
smink 50 % rabatt mamma köpte till mej gilla det inte
massage grej 29
nagelsax 49,90
nallar 2 st 400

nu blir det att vi får spara hatar att spara


aja i dag så kom vi på att hunden kan heta ville han blir ca 30 cm som störst och är en pudel och papelon , svart .


på på torsdag får jag permision el helg tror jag sen flyttas jag till psykriatin .



pusshej

TJOCK

i dag är jag inte på humör , jag får inte väga mej i dag ... fast mamma säger att jag inte blivit tjockare men anorexin vill få mej till det . jag har drukit ett glas blandsaft i dag ufff . nu ligger jag med dropp som vanligt . sen i dag kommer pappa , melvin och så är ju mamma här vid min sida .
jag känner skuld när jag dricker saft ? när jag äter ? när jag väger 1 hg eller 1 hg mindre .
fast jag vill tänka så här ett hg är ju lika mkt som 100 gr ca 1 dl , och om jag drukit 1 dl väger det ett hg , då får jag ta bort vikten på kläder hg och den vätskan jag fått i mej för då kommer ju den koräkta vikten .
nästa måndag släpps jag från avdelning 26 , och flyttas då till psykriatin , där dom har hårda tag , och om jag inte äter sprutar dom i mat genom sonden altså genom näsan och ner i magen .
lika bra att äta lite , i allafall ?
bara dom låter mej vara .
på fredag kommer antagligen linn,emma och amanda .





skav sår .
jag får skav sår när jag sover gör så jävla ont ,
rött och svidet på svans kotan .
i dag ska jag få lite soppa , det r i allafall bara 31 kcal .

...





hej ,
i dag som jag sa på bilddagboken har jag att berätta mikaelaonnelind.bilddagboken.se  .
pusshej

...





INLAGGD !!!


nu är jag inlaggd tarmen har fått dropp och den är bättre , fast jag har fastat sen i tis kl 08.00 nu och det känns bra , ja och på tal om anorexin ska jag läggas in på barn och ungdomspsykriatin nästa vecka tror jag och va där ett bra tag för en depprision tar tid har jag märkt men det får ta den tid det tar nu , orkar inte med mej själv längre , hit tills har jag fått mer knotor och sår av att ligga i sängen , nu har jag en slang i venen som dom skärde in i går i operasionssalen och i onsdags va det att dom kollade tarmen med en kamera och jag blev ned sövd då också , dom ger mej antibeotika , glykos och socker lösning genom droppet just nu har jag tre dropp påsar med vätska och mina händer och ansikte har vätska i sig men den vätskan är tillfällig den kissar man ut , min anorexi har blivit värre , men BUP hjälper mej och kommer stötta mej efter alla måltider , så ska jag gå i skola här på universitets sjukhuset , juste jag har fått en morbos chron nu och den är dödlig om jag inte ligger med dropp , min galla kommer ut hela tiden fy och blä .



kommentera om du eller ni vill ha nummret hit så skickar jag det på bilddagboken , jag hyar egen telefon på rumet ;DDD <333

hello , im a ...





i dag ska jag kika film med syster , irene huss ,
helgen har inte varit speciell (somvanligtdå) , i morgon blir det skola i gän , måste åka dit annars kommer jag ju få gå om ett år , får gå fast jag är svag och yr , men i morgon ska jag försöka att skratta lite med er tjejer för det har jag inte gjort någon dag , skratta har ju i gäntligen inte något med anorexin att göra , ska faktist bli kul att träffa alla i gän .
men just nu tänker jag på dagen , hur ska jag göra för att slippa maten , jag tar en sliskig kåldorm EN , och äter den (50 kcal) och sen får jag se om jag hinner att smita och "kissa" .
Nicole richie är ju mkt bättre nu , hur gjorde hon ? hur klara hon sej i genom allt ? det kommer inte jag att göra ! men hon är ju smal nu med tkr jag .
förlåt det känns som jag lägger ut allt på er med äta? eller inte? , men det är absolut inte så jag menar med det , det jag menar är att ni får tycka och tänka om hur ni tycker mitt beteende är , är jag sjuk ? eller är jag tjock och behöver minska kilon ? vad är sant eller falskt ? , vill dom ÄS enheten hjälpa eller förstöra ? för mej förstör dom , dom gör allt mkt värre .
tycker folk att jag blir fetare och fetare ? eller smalare och smalare ? vad är grejen med anorexi ? , jag vet att jag är tjock , jag vill bli smalare , jag vill inte väga 38,9 , jag vill väga mindre mindre mindre , jag blir aldrig riktigt nöjd .
se här vad som snurrar i mitt huvuud från dag till näga dag , DAG !



vill tacka alla pojkar och flickor som bryr er , ujja ni är inte duma ni ;DDD <333

...




Hej !


på ÄS i dag sa jag så här usch va yr jag är , då sa sköterskan då hämtar jag en närings dryck jag sa jag vill inte ha , hon sa jo det ska du viste , då sa jag ja hämta du men jag dricker inte upp den må du tro , sen kom hon med den där äkliga näringen och sa drick upp allt nu två va det TVÅ , då tog jag ju en klung och spyde nästan av den hemska smaken av mjölig choklad , men vet ni va dom tvinga i den , tant fan .
jag vill värkligen tilläga att jag ville varit med i går på natt orgenteringen , men jag hade ingen kraft (har) .
ja och just nu tänker jag på alla fina sommarminnen tex skåne , danmark och göteborg med emma , och gustavsvik camping med amanda frida och så va linn där också , hösten är dyster .



pusshej

...





till syrran i kväll , vi ska göra ngt men vet inte vad det sa bli , saknar skolan , saknar emelie , saknar allihopa .


lite virrig ,,,

,,,





Liseber med syrran på lördag i think ;DDD


RSS 2.0